Αρχική Σελίδα

Θερμά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον μαθητή  Φειδάκη Αθανάσιο της Β τάξης του 2ου Γμνασίου Αιγίου, διότι με την επίδοσή του στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, κατέλαβε την 1η θέση μεταξύ 1.842 συμμετεχόντων μαθητών!

Συγχαρητήρια και στους Εκπαιδευτικούς του Σχολείου που υποστήριξαν την προσπάθεια των μαθητών τους.

Όλα τα αποτελέσματα του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΔΩ

Τελευταία Ενημέρωση (Δευτέρα, 28 Μάιος 2018 20:51)

 

Διεξήχθη με επιτυχία το Σάββατο 5 Μαΐου, ο τελικός αγώνας GRAND PRIX ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 2018 (GP ’18) με τη συμμετοχή ρεκόρ 33 Γυμνασίων και 24 Λυκείων της Αχαΐας.

Οι αγώνες Επιστημονικού Πολιτισμού, στους οποίους συμμετέχουν μαθητές και καθηγητές των Γυμνασίων και των Λυκείων της Αχαΐας, διοργανώνονται για να αναδειχθεί η συμβολή όλων των επιστημονικών κλάδων (Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας και Γεωλογίας) στην ανάπτυξη των φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών και για να επισημανθεί η ανάγκη ορθής χρήσης των τεχνολογιών.

Στα χαρακτηριστικά του θεσμού των GP συγκαταλέγονται η δημοφιλία του, ο ανταγωνισμός, το παιχνίδι, η απόκτηση και η επιβράβευση της γνώσης και η αρτιότητα των νέων τεχνολογιών, η οποία καθηλώνει και συναρπάζει παίκτες και θεατές.

Τα μετάλλια κατέκτησαν:

ΓΥΜΝΑΣΙΑ:

4ο Γυμνάσςιο Αιγίου (ΧΡΥΣΟ)

20ο Γυμνάσιο Πατρών (ΑΡΓΥΡΟ)

Μουσικό Γυμνάσιο Πατρών (ΧΑΛΚΙΝΟ)

ΛΥΚΕΙΑ

1ο ΓΕΛ Πατρών (ΧΡΥΣΟ)

ΓΕΛ Καμαρών (ΑΡΓΥΡΟ)

Μουσικό ΓΕΛ Πατρών (ΧΑΛΚΙΝΟ)

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στους αγώνες και ιδιαίτερα στους Συναδέλφους Εκπαιδευτικούς που υποστήριξαν τη συμμετοχή και την προετοιμασία.

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ Γυμνασίων file icon pdf GP18 Gym_Final.pdf

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ Λυκείων      file icon pdf GP18 Lyk_Final.pdf

Φ Ω Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ι Ε Σ

Τελευταία Ενημέρωση (Παρασκευή, 11 Μάιος 2018 22:59)

 

Ενδιαφέρουσα ογκομέτρηση ασθενούς οξέος από ισχυρή βάση.

file icon pdf Ογκομέτρηση_ΕργΑσκ

 

Ο μαθητής της Β Λυκείου του 1ου ΓΕΛ Αιγίου, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ κατέλαβε την 8η θέση στον 32ο Πανελλήνιο Διαγωνσιμό Χημείας, με βαθμό 91 !

Συγχαρητήρια στον Παναγιώτη και στους Συναδέλφους που τον υποστήριξαν.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά, ΕΔΩ.

Τελευταία Ενημέρωση (Σάββατο, 14 Απρίλιος 2018 22:40)

 

Η μαθήτρια της Β΄Λυκείου του 4ου ΓΕΛ Πατρών, Στεργιοπούλου Χαρίκλεια, πήρε Βραβείο, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία 95 και άρα το εισιτήριο για τη συμμετοχή της στη Γ΄φάση που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη χρονιά στον 15ο  ΠΔΒ.

Από την Γ΄Λυκείου, η μαθήτρια Ευφροσύνη Τριανταφυλλοπούλου, μαθήτρια του 5ου ΓΕΛ Πατρών, κατάφερε αξιοσημείωτη επιτυχία, λόγω του επιτυχούς αποτελέσματος στη Β΄φάση αλλά και της συμμετοχής της στη Γ΄φάση.

Σημειωτέον οτι η Γ΄φάση είχε εργαστηριακό χαρακτήρα, 6ωρη εξέταση σε θέματα Βοτανικής, Γενετικής-Βιοχημείας-Μοριακής Βιολογίας και Ζωολογίας.

Συγχαρητήρια στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς που υποστήριξαν την προετοιμασία τους.

ΕΚΦΕ Αχαΐας

Τελευταία Ενημέρωση (Παρασκευή, 13 Απρίλιος 2018 16:52)

 

Σύνδεσμοι