Αρχική Σελίδα

Στο επισυναπτόμενο αρχείο μπορείτε να δείτε τα ονόματα των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων της Αχαΐας που βραβεύτηκαν μετά από την έκδοση των αποτελεσμάτων του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 2019.

Συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στους μαθητές:

Καΐπη Μιχαήλ της Γ τάξης του 2ου ΓΕΛ Αιγίου που κατέλαβε την 9η θέση στην τελική 10άδα της β' φάσης για τη συγκρότηση της Ολυμπιακής ομάδας.

Παναγόπουλο Αναστάσιο και Γάκη Διονύσιο της Β τάξης του Πειραματικού ΓΕ.Λ Πατρών, που κατέλαβαν αντίστοιχα την 1η και 3η θέση.

Γκοτσόπουλο Παναγιώτη της Α τάξης του 12ου ΓΕ.Λ Πατρών και  Λιαρόπουλο Αλέξανδρο επίσης της Α τάξης του Αρσάκειου ΓΕ.Λ Πατρών που κατέλαβαν αντίστοιχα την 3η και 5η θέση

file icon pdf 2019_ARISTOTELIS_ACHAIA.pdf

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Τελευταία Ενημέρωση (Σάββατο, 25 Μάιος 2019 20:56)

 

ΒΡΑΒΕΙΑ Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ 15 ου Π.Δ.Β.

Τα ΕΚΦΕ Αχαΐας συγχαίρουν ιδιαίτερα τη μαθήτρια του 5ου ΓΕΛ Πατρών

ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΛΕΛΙΑ,

που κατέλαβε την 8η θέση μεταξύ των 12 μαθητών που έλαβαν την υψηλότερη βαθμολογία και βραβεύτηκαν.

Τελευταία Ενημέρωση (Δευτέρα, 06 Μάιος 2019 09:49)

 

Ανακοινώνονται τα ονόματα των 56 πρωτευσάντων μαθητών της Γ’ Λυκείου κατά την α’ φάση του Διαγωνισμού. Εξ αυτών, σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, οι 46 πρώτοι έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στη β’ φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής "Αριστοτέλης" 2019 για τη Γ’ Λυκείου, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 04 Μαΐου 2019, 08:30-16:30, στους χώρους του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Πανεπιστημιούπολη.

Οι 46 μαθητές αυτοί παρακαλούνται να ενημερώσουν για τη διαθεσιμότητά τους αποστέλλοντας e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. μέχρι και την Τρίτη 30/04/2019 στις 14:00. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο αριθμός των 46 υποψήφιων από τους πρώτους, θα υπάρξει ανακοίνωση την Τρίτη 30/04/2019 το απόγευμα, οπότε δικαίωμα συμμετοχής αποκτούν οι κατά σειρά επιλαχόντες από τη θέση 47 και έπειτα, για τους οποίους θα ισχύσει η ίδια διαδικασία δήλωσης διαθεσιμότητας μέχρι και την Πέμπτη 02/05/2019. Οι μαθητές που θα συμμετάσχουν στη β’ φάση θα λάβουν στα e-mail τους αναλυτικές πληροφορίες για την εξεταστική διαδικασία και χρήσιμο υλικό, καθώς και οδηγίες πρόσβασης στον χώρο της εξέτασης.

Τα ΕΚΦΕ Αχαΐας συγχαίρουν ιδιαίτερα τους πρωτεύσαντες μαθητές

Καΐπη  Μιχαήλ του 2ου ΓΕΛ ΑΙΓΙΟΥ

Τσαπικούνη Γεώργιο του ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΕΛ ΠΑΤΡΩΝ

και τον επιλαχόντα μαθητή

Παπαγεωργίου Ιωάννη του 2ου ΓΕΛ ΑΙΓΙΟΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ ονομάτων  και Πρόσβαση στο Τμήμα Φυσικής

Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 25 Απρίλιος 2019 19:41)

 

Διάδοση της θερμότητας:

Ο χρονικός ρυθμός μεταβολής της θερμοκρασίας, είναι ανάλογος με τον χωρικό ρυθμό μεταβολής του ρυθμού μεταβολής της διαφοράς θερμοκρασίας μεταξύ γειτονικών σημείων !

Επιλέξτε ΥΠΌΤΙΤΛΟΙ και μετά Ελληνικά. Η αυτόματη μετάφραση λειτουργεί αρκετά ικανοποιητικά.

Τελευταία Ενημέρωση (Τετάρτη, 24 Απρίλιος 2019 19:39)

 

ΘΕΜΑΤΑ Γυμνασίου

http://micro-kosmos.uoa.gr/gr/announcments/diagonismoi_fysikis_gymnasiou.htm

ΘΕΜΑΤΑ Λυκείου

http://micro-kosmos.uoa.gr/gr/announcments/diagonismoi_fysikis.htm

Τελευταία Ενημέρωση (Σάββατο, 13 Απρίλιος 2019 10:27)

 

Σύνδεσμοι