Αρχική Σελίδα

Ανακοινώνονται τα ονόματα των 56 πρωτευσάντων μαθητών της Γ’ Λυκείου κατά την α’ φάση του Διαγωνισμού. Εξ αυτών, σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, οι 46 πρώτοι έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στη β’ φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής "Αριστοτέλης" 2019 για τη Γ’ Λυκείου, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 04 Μαΐου 2019, 08:30-16:30, στους χώρους του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Πανεπιστημιούπολη.

Οι 46 μαθητές αυτοί παρακαλούνται να ενημερώσουν για τη διαθεσιμότητά τους αποστέλλοντας e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. μέχρι και την Τρίτη 30/04/2019 στις 14:00. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο αριθμός των 46 υποψήφιων από τους πρώτους, θα υπάρξει ανακοίνωση την Τρίτη 30/04/2019 το απόγευμα, οπότε δικαίωμα συμμετοχής αποκτούν οι κατά σειρά επιλαχόντες από τη θέση 47 και έπειτα, για τους οποίους θα ισχύσει η ίδια διαδικασία δήλωσης διαθεσιμότητας μέχρι και την Πέμπτη 02/05/2019. Οι μαθητές που θα συμμετάσχουν στη β’ φάση θα λάβουν στα e-mail τους αναλυτικές πληροφορίες για την εξεταστική διαδικασία και χρήσιμο υλικό, καθώς και οδηγίες πρόσβασης στον χώρο της εξέτασης.

Τα ΕΚΦΕ Αχαΐας συγχαίρουν ιδιαίτερα τους πρωτεύσαντες μαθητές

Καΐπη  Μιχαήλ του 2ου ΓΕΛ ΑΙΓΙΟΥ

Τσαπικούνη Γεώργιο του ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΕΛ ΠΑΤΡΩΝ

και τον επιλαχόντα μαθητή

Παπαγεωργίου Ιωάννη του 2ου ΓΕΛ ΑΙΓΙΟΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ ονομάτων  και Πρόσβαση στο Τμήμα Φυσικής

Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 25 Απρίλιος 2019 19:41)

 

Διάδοση της θερμότητας:

Ο χρονικός ρυθμός μεταβολής της θερμοκρασίας, είναι ανάλογος με τον χωρικό ρυθμό μεταβολής του ρυθμού μεταβολής της διαφοράς θερμοκρασίας μεταξύ γειτονικών σημείων !

Επιλέξτε ΥΠΌΤΙΤΛΟΙ και μετά Ελληνικά. Η αυτόματη μετάφραση λειτουργεί αρκετά ικανοποιητικά.

Τελευταία Ενημέρωση (Τετάρτη, 24 Απρίλιος 2019 19:39)

 

ΘΕΜΑΤΑ Γυμνασίου

http://micro-kosmos.uoa.gr/gr/announcments/diagonismoi_fysikis_gymnasiou.htm

ΘΕΜΑΤΑ Λυκείου

http://micro-kosmos.uoa.gr/gr/announcments/diagonismoi_fysikis.htm

Τελευταία Ενημέρωση (Σάββατο, 13 Απρίλιος 2019 10:27)

 

Επιμορφωτικές Ημερίδες Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

ΠΕΚΕΣ Δυτικής Ελλάδος

Αίγιο, Διακοπτό, Καλάβρυτα, Πάτρα

file icon zip Πειραματική διδασκαλία

Οδηγίες:

Θα επιλέξετε Αποθήκευση για το αρχείο αυτό και θα κάνετε αποσυμπίεση σε φάκελο.Στη συνέχεια θα ανοίξετε την παρουσίαση από αυτό τον φάκελο, ώστε να λειτουργήσουν οι υπερσύνδεσμοι.

Τελευταία Ενημέρωση (Κυριακή, 07 Απρίλιος 2019 18:09)

 

Σ. Τραχανάς : Στοιχειώδης Κβαντική Φυσική δωρεάν


Δωρεάν το ηλεκτρονικό βιβλίο «Στοιχειώδης Κβαντική Φυσική» του πανεπιστημιακού δασκάλου Στέφανου Τραχανά.Έχοντας ως έναν από τους κεντρικούς τους στόχους «να προσφέρουν στον έλληνα φοιτητή και τον επαγγελματία επιστήμονα μια επιστημονική βιβλιογραφία στο ύψος των καθιερωμένων διεθνών προτύπων», οι Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης δεν θα μπορούσαν να μείνουν αδιάφορες στις επαναστατικές αλλαγές που είναι αναπόφευκτο ότι θα επιφέρει στο πανεπιστημιακό βιβλίο η αναδυόμενη νέα εποχή της μαζικής ανοικτής διαδικτυακής εκπαίδευσης. Τούτο το ηλεκτρονικό πολυβιβλίο είναι η δική μας έμπρακτη απάντηση στις προκλήσεις αυτής της νέας εποχής.

Δείτε το διαδικτυακό βιβλίο.

 

Σύνδεσμοι