Αρχική Σελίδα
Αναβάλλονται

οι εξετάσεις του Πανελληνίου Διαγωνισμού Φυσικής «Αριστοτέλης» που θα διεξάγονταν στην Αχαΐα, για λόγους Δημοσίας Υγείας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.  ΑΠΟΦΑΣΗ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος
Επείγουσα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΕΕΦΕΕ για την αναβολή

Τελευταία Ενημέρωση (Παρασκευή, 06 Μάρτιος 2020 09:10)

 

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το Απόσπασμα Πρακτικού 41/10-10-2019 του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π., εγκρίνουμε:

1.  τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου "Αριστοτέλης" 2020 για τους/τις μαθητές/τριες των Α?, Β?, Γ? τάξεων των Γυμνασίων της χώρας

2. τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Λυκείου "Αριστοτέλης" 2020 για τους/τις μαθητές/τριες της Α?, Β?, Γ? (α? φάση) τάξης των Λυκείων, Γενικών και Επαγγελματικών, της χώρας

3. τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Λυκείου "Αριστοτέλης" 2020 (β΄ φάση) για τους/τις μαθητές/τριες της Γ? τάξης Λυκείου που θα πρωτεύσουν στην α? φάση. που διοργανώνουν το Πανεπιστήμιο Αθηνών / Τμήμα Φυσικής και η Ελληνική Εταιρεία Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση.

Ο Πανελλήνιος μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Λυκείου "Αριστοτέλης" 2020 και για τις τρεις τάξεις του Λυκείου (Γενικού και Επαγγελματικού), καθώς και ο Πανελλήνιος μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γυμνασίου "Αριστοτέλης" 2020 και για τις τρεις τάξεις του Γυμνασίου θα διενεργηθούν στις 07 Μαρτίου 2020, ημέρα Σάββατο και ώρα 9:30.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μαθητές/τριες θα υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο σχολείο τους, μέχρι την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020. ...... περισσότερα ΕΔΩ

Δηλώσεις συμμετοχής .... ΕΔΩ

 

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το Απόσπασμα Πρακτικού 2/10-01-2020 του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π.,

εγκρίνουμε τον 34ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Χημείας (Π.Μ.Δ.Χ.) που προκηρύσσει η Ένωση

Ελλήνων Χημικών (Ε.Ε.Χ.) το Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 και ώρα 8.30 π.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές/τριες θα πρέπει να καταθέσουν σχετική γραπτή δήλωση στον/στη

Διευθυντή/ντρια του σχολείου τους μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου 2020......Περισσότερα ΕΔΩ

Τελευταία Ενημέρωση (Τετάρτη, 29 Ιανουάριος 2020 20:56)

 

Η Υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό στην Τελετή Βράβευσης του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πειραμάτων (EUSO 2020) Νότιας Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ευγενίδειο Ίδρυμα. Ελπίζουμε οτι η παρουσία της κυρίας Υπουργού στη βράβευση για τον διαγωνισμό πειραμάτων που οργάνωσε η ΠΑΝΕΚΦΕ, να υποδηλώνει την αναβάθμιση της εργαστηριακής διδασκαλίας των Φυσικών Επιστημών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση!

Στιγμιότυπα από τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πειραμάτων (EUSO 2020) Νότιας Ελλάδας που έγινε στις 25/1/2020 στο ΕΚΦΕ Αγ. Αναργύρων. ΕΔΩ και ΕΔΩ (Νέο)

ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕUSO 2020

file icon pdf EUSO 2020_Notias Elladas_Physics.pdf

file icon pdf EUSO 2020_Notias Elladas_Chemistry.pdf

file icon pdf EUSO 2020_Notias Elladas_Biology.pdf

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μέτρηση Ηλιακής Ακτινοβολίας , ΓΕΛ Καλαβρύτων

Τελευταία Ενημέρωση (Τετάρτη, 29 Ιανουάριος 2020 21:47)

 

Ολοκληρώθηκε η βαθμολόγηση των πειραματικών δοκιμασιών της πρώτης φάσης της Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας Επιστημών EUSO 2020, που διεξήχθη το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, στο ΕΚΦΕ Πατρών και στο ΕΚΦΕ Αιγίου.

 

Από κάθε ΕΚΦΕ, σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, προκρίνεται για την Πανελλήνια φάση    που θα διεξαχθεί στην Αθήνα  το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 στο ΕΚΦΕ Αγίων Αναργύρων (Πίνδου-Δαβάκη 20, 13561 Άγιοι Ανάργυροι), από μία τριμελής ομάδα.

 

Η ομάδα που προκρίνεται από το ΕΚΦΕ Πατρών είναι, το 7ο ΓΕΛ Πατρών

Η ομάδα που προκρίνεται απο το ΕΚΦΕ Αιγίου είναι, το ΓΕΛ Καλαβρύτων


Τα ΕΚΦΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ του ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ που αφιέρωσαν πολύτιμο προσωπικό χρόνο για την προετοιμασία των μαθητών ΟΛΩΝ των ομάδων που συμμετείχαν είτε στις ενδοσχολικές διεργασίες επιλογής είτε στη διοργάνωση του διαγωνισμού.

 

Επίσης ευχαριστούν τους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ των ΕΚΦΕ για τις πολυήμερες προσπάθειες δοκιμών των πειραματικών δοκιμασιών, συγγραφής των Εργαστηριακών Ασκήσεων κλπ.

Τέλος ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ τους μαθητές ΟΛΩΝ των ομάδων που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και ιδιαίτερα τους μαθητές των ομάδων που διακρίθηκαν, στους οποίους ευχόμαστε καλή συνέχεια στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό!


Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε ενημέρωση

Τελευταία Ενημέρωση (Παρασκευή, 20 Δεκέμβριος 2019 11:31)

 

Σύνδεσμοι