Αρχική Σελίδα

Επιμορφωτικές Ημερίδες Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

ΠΕΚΕΣ Δυτικής Ελλάδος

Αίγιο, Διακοπτό, Καλάβρυτα, Πάτρα

file icon zip Πειραματική διδασκαλία

Οδηγίες:

Θα επιλέξετε Αποθήκευση για το αρχείο αυτό και θα κάνετε αποσυμπίεση σε φάκελο.Στη συνέχεια θα ανοίξετε την παρουσίαση από αυτό τον φάκελο, ώστε να λειτουργήσουν οι υπερσύνδεσμοι.

Τελευταία Ενημέρωση (Κυριακή, 07 Απρίλιος 2019 18:09)

 

Σ. Τραχανάς : Στοιχειώδης Κβαντική Φυσική δωρεάν


Δωρεάν το ηλεκτρονικό βιβλίο «Στοιχειώδης Κβαντική Φυσική» του πανεπιστημιακού δασκάλου Στέφανου Τραχανά.Έχοντας ως έναν από τους κεντρικούς τους στόχους «να προσφέρουν στον έλληνα φοιτητή και τον επαγγελματία επιστήμονα μια επιστημονική βιβλιογραφία στο ύψος των καθιερωμένων διεθνών προτύπων», οι Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης δεν θα μπορούσαν να μείνουν αδιάφορες στις επαναστατικές αλλαγές που είναι αναπόφευκτο ότι θα επιφέρει στο πανεπιστημιακό βιβλίο η αναδυόμενη νέα εποχή της μαζικής ανοικτής διαδικτυακής εκπαίδευσης. Τούτο το ηλεκτρονικό πολυβιβλίο είναι η δική μας έμπρακτη απάντηση στις προκλήσεις αυτής της νέας εποχής.

Δείτε το διαδικτυακό βιβλίο.

 

Τα ΕΚΦΕ Αχαΐας συγχαίρουν όλους τους μαθητές μας που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και ιδιαίτερα το μαθητή Γάκη Διονύσιο του Πειραματικού Λυκείου Πατρών, που κατέκτησε το 3ο ΒΡΑΒΕΙΟ και προκρίθηκε στην 3η φάση.

ΠΙΝΑΚΑΣ

 

Δήλωση συμμετοχής στη δράση ''Το πείραμα του Ερατοσθένη για τον υπολογισμό της ακτίνας της Γης - 2019''

Φόρμα ΔΗΛΩΣΗΣ συμμετοχής

 

Το ΕΚΦΕ Αιγίου θα επισκεφθεί τα Γυμνάσια της αρμοδιότητάς του, μετά από συνεννόηση με το Διευθυντή του Σχολείου και τους διδάσκοντες μαθήματα Φυσικών Επιστημών, στο πλαίσιο των υποχρεώσεων και σύμφωνα με τον προγραμματισμό των εργαστηριακών δραστηριοτήτων που σας έχει αποσταλεί, βάσει των οδηγιών του Ι.Ε.Π. για το σχ έτος 2018-19.

Πρόκειται για εργαστηριακή άσκηση των μαθητών σε ομάδες, στη Φυσική της Γ Γυμνασίου (στο Σ.Ε.Φ.Ε. ή σε κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα) και στη Βιολογία στα Γυμνάσια που βρίσκονται στον ίδιο ή πλησίον των Λυκείων που έχουν Σ.Ε.Φ.Ε.

Η διάρκεια της κάθε δράσης είναι δύο διδακτικές ώρες και θα χρειαστεί κατάλληλη τροποποίηση του ωρολογίου προγράμματος.

file icon doc Φύλλο Εργασίας file icon ppt Οπτικό μικροσκόπιο

 

Σύνδεσμοι