Αρχική Σελίδα Εργαστήρια Φ.Ε.

Προκειμένου να διευκολυνθεί η σύνταξη του πρωτοκόλλου παράδοσης-παραλαβής του εργαστηρίου Φυσικών Επιστημών κατά την αποχώρηση- ορισμό Υπευθύνου (ΥΣΕΦΕ) αντίστοιχα, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε:

Τον Ψηφιοποιημένο Κατάλογο Οργάνων και Συσκευών (ΟΕΔΒ Αθήνα 2002)   από τη διεύθυνση http://bit.ly/Pu0R4A εκτός και αν μπορείτε να τον βρείτε στο Εργαστήριό σας (έχει διανεμηθεί)

Το αρχείο Excel που περιέχει ολόκληρο τον προαναφερόμενο κατάλογο οργάνων και συσκευών

file icon xls Katalogos Organwn_Syskevwn.xls

Το Υπόδειγμα ( προαιρετικό ) Πρωτοκόλλου παράδοσης ? παραλαβής

file icon doc Prwtok_Parad_Paral_SEFE 2012-13.doc

Επιλογή ΥΣΕΦΕ 2012-13

file icon pdf YSEFE2012-13.pdf

 

 
Συνάδελφοι, Υπεύθυνοι Σ.Ε.Φ.Ε.
 
Προκειμένου να συγκεντρωθούν απολογιστικά στοιχεία σχετικά με τη λειτουργία των εργαστηρίων φυσικών επιστημών των σχολείων για το σχολικό έτος 2011-12, θα συμπληρώσετε το κατάλληλο αρχείο Excel με ένα φύλλο εργασίας που έχει τους πρότυπους πίνακες καταγραφής, καθώς επίσης και ένα ερωτηματολόγιο-έκθεση λειτουργίας του εργαστηρίου, λαμβάνοντας υπόψη σας τα πιο κάτω: 

Τα κελιά που αφορούν σε σύνολα  (υπάρχει 0) περιέχουν ενσωματωμένες συναρτήσεις και συμπληρώνονται αυτόματα. ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΕΙΣ.

Παρακαλούμε για την καταγραφή του πραγματικού αριθμού των εργαστηριακών δραστηριοτήτων που πραγματοποιήθηκαν 

Παρακαλούμε να μην τροποποιήσετε τη δομή των πινάκων γιατί καθίσταται αδύνατη η ηλεκτρονική επεξεργασία τους.

Επειδή οι ΠΙΝΑΚΕΣ μας εστάλησαν απο το Υπουργείο την Παρασκευή 18 Μαΐου, ζητούμε την κατανόησή σας για το επείγον της συλλογής των απολογιστικών στοιχείων. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε βοήθεια.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι εκτός των άλλων, στηρίζουμε το εργαστηριακό τρίωρο, ΑΚΟΜΗ !!!

file icon doc ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΥΣΕΦΕ

file icon xls ΣΕΦΕ_ΓΥΜΝΑΣΙΑ_2011-12

file icon xls ΣΕΦΕ_ΛΥΚΕΙΑ_2011-12

file icon xls ΣΕΦΕ_ΕΠΑΛ_2011-12

Θα μας αποστείλετε συμπληρωμένο τον πίνακα Excel και το Ερωτηματολόγιο, ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις ekfe-aigiou@dide.ach.sch.gr  και ekfe@dide.ach.sch.gr  μέχρι την Παρασκευή 8-6-2012.
 

Με την ευκαιρία της εξελισσόμενης καταγραφής του εργαστηριακού υλικού των Σ.Ε.Φ.Ε., θεωρείται βέβαιον οτι θα γίνουν απο τους νέους Υ.Σ.Ε.Φ.Ε. κάποιες αναταξινομήσεις  των οργάνων στις οργανοθήκες  και τακτοποιήσεις υποδομών.

Για να διευκολύνουμε το έργο αυτό σας παραπέμπουμε στο σύνδεσο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Φ.Ε._1 για βοήθεια. (Οι εικόνες έχουν ληφθεί απο το Ε.Φ.Ε. του 12ου Λυκείου Πατρών το οποίο έχει συγκροτήσει ο Συνάδελφος Φυσικός κ. Φώτης Μαυρουδής)

Οι νέοι Συνάδελφοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα στη συμπλήρωση του ΠΙΝΑΚΑ που σας έχει αποσταλλεί, πρέπει να επικοινωνήσουν με τα ΕΚΦΕ Αχαΐας.

Σας υπενθυμίζουμε οτι μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2012 πρέπει να μας στείλετε ηλεκτρονικά αλλά και ταχυδρομικά υπογεγραμμένους και σφραγισμένους τους ΠΙΝΑΚΕΣ.

 

Για τη διεξαγωγή της Εργαστηριακής Άσκησης ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΑΕΡΙΩΝ, απαιτείται η γνώση της τιμής της Ατμοσφαιρικής πίεσης την ώρα διεξαγωγής της άσκησης.

Αυτό μπορεί να γίνει επιλέγοντας το σύνδεσμο της πλησιέστερης περιοχής στο Σχολείο σας.

Αίγιο, Καλάβρυτα Σκεπαστό, Πάτρα Κέντρο, Πάτρα Αγυιά, Πάτρα Ρωμανός, Πάτρα Παραλία, Κάτω Αχαΐα, Λουσικά, Λάππα

 

Επειδή στα Εργαστήρια Φ.Ε. των Λυκείων δεν έχουν παραληφθεί απλά χρονομετρα start-stop, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τους πιο κάτω συνδέσμους.

Χρονόμετρο απλό

Χρονόμετρο

 
Περισσότερα Άρθρα...

Σύνδεσμοι