Αρχική Σελίδα Έργα - Συνεργασίες

 

Φτάσαμε .. στον τελικό!!!

Σάββατο 2 Απριλίου

στο 1ο Επα.Λ. Πατρών

Τελικός Γυμανασίων 4:30 μ.μ.

Τελικός Λυκείων  7:00 μ.μ.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΛΥΚΕΙΩΝ

... και οι νικητές !!

ΓΥΜΝΑΣΙΑ

Γυμνάσιο Καστριτσίου ΧΡΥΣΟ

11ο Γυμνάσιο Πατρών ΑΡΓΥΡΟ

Π. Π. Γυμνάσιο Πατρών ΧΑΛΚΙΝΟ

ΛΥΚΕΙΑ

Π.Π. ΓΕΛ Πατρών ΧΡΥΣΟ

5ο ΓΕΛ Πατρών ΑΡΓΥΡΟ

1ο ΓΕΛ Πατρών ΧΑΛΚΙΝΟ

... συγχαρητήρια στους 1500 περίπου μαθητές και τους Συναδέλφους Εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στους αγώνες !!!

 

«Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Λυκείου "Αριστοτέλης" 2016 και

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γυμνασίου "Αριστοτέλης" 2016»

Σας ενημερώνουμε ότι το Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών του ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν:

  • τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου "Αριστοτέλης" 2016, για τους μαθητές των Α΄,Β΄, Γ΄ τάξεων των Γυμνασίων της χώρας
  • τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Λυκείου "Αριστοτέλης" 2016, για τους μαθητές της Α΄, Β΄, Γ΄ (α΄ φάση) των Γενικών Λυκείων της χώρας
  • τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Λυκείου "Αριστοτέλης" 2016,(β΄ φάση) για τους μαθητές της Γ΄ τάξης Λυκείου που θα πρωτεύσουν στην α΄ φάση.

Ο Πανελλήνιος μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Λυκείου "Αριστοτέλης" 2016 και για τις τρεις τάξεις του Λυκείου (α΄ φάση), καθώς και ο Πανελλήνιος μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γυμνασίου "Αριστοτέλης" 2016 και για τις τρεις τάξεις του Γυμνασίου θα διενεργηθούν στις 09 Απριλίου 2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 9:30.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές θα υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο σχολείο τους, μέχρι την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016.

Τα σχολεία θα διαβιβάσουν στις οικείες Διευθύνσεις Δευτ/μιας Εκπ/σης, πίνακα (http://micro-kosmos.uoa.gr/gr/announcments/diloseis_2016.htm) με τα στοιχεία των ενδιαφερόμενων μαθητών.

Η σύνθεση και η επιλογή των θεμάτων καθώς και η αξιολόγησή τους θα γίνει από τις αντίστοιχες για κάθε βαθμίδα επιτροπές των Πανελλήνιων Διαγωνισμών Φυσικής "Αριστοτέλης" 2016 του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (με την εποπτεία του Προέδρου του, Καθηγητή Γεωργίου Τόμπρα) και του Εργαστηρίου Φυσικών Επιστημών ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών (με την εποπτεία του Διευθυντή του, Καθηγητή Γεωργίου Θεοφ. Καλκάνη).

 

ΘΕΜΑΤΑ

Α Γυμνασίου

Β Γυμνασίου

Γ Γυμνασίου

Α Λυκείου

Β Λυκείου

Γ Λυκείου (όπου έγινε με ευθύνη της ΕΕΦ)

 

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΥΠΠΑΙΘ, θα γίνουν ΔΥΟ Πανελλήνιοι διαγωνισμοί Φυσικής. Και οι δυο υπο την αιγίδα του Υπουργείου.

Ειδικά για τους μαθητές Λυκείου, ισχύουν τα εξής:

Ο διαγωνισμός μαθητών Γενικού Λυκείου που διοργανώνεται απο την Ένωση Ελλήνων Φυσικών θα διεξαχθεί στις 05 Μαρτίου 2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 9:30 π.μ. στα Σχολεία που έχουν ήδη οριστεί ως εξεταστικά κέντρα και σε αυτόν μπορούν να συμμετέχουν μόνο οι μαθητές της Α΄ και Β΄ Λυκείου και όχι αυτοί της Γ΄ Λυκείου.

Ο διαγωνισμός μαθητών Λυκείου "Αριστοτέλης" 2016 που διοργανώνεται απο το Φυσικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών θα διεξαχθεί στις 09 Απριλίου 2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 9:30 στα Σχολεία που θα οριστούν ως εξεταστικά κέντρα, για όλες τις τάξεις του Λυκείου.

Οι μαθητές που θα συγκροτήσουν την εθνική ομάδα η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην 47η Διεθνή Ολυμπιάδα Φυσικής 2016, στη Ζυρίχη της Ελβετίας, θα επιλεγούν μετά τη δεύτερη φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής Λυκείου "Αριστοτέλης" 2016, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 07 Μαΐου 2016.

Για την ενημέρωσή σας, μπορείτε να δείτε τις πιο κάτω εγκυκλίους του ΥΠΠΑΙΘ.

Διαγωνισμοί Γυμνασίου - Λυκείου Ε.Ε.Φ. (προ τροποποίησης)

Τροποποίηση διαγωνισμού Λυκείου Ε.Ε.Φ.

Διαγωνισμός Γυμνασίου - Λυκείου ¨Αριστοτέλης¨ 2016

Ελληνική συμμετοχή στη Διεθνή Ολυμπιάδα Φυσικής 2016

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο διαγωνισμό ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 2016

( για Δημοτικά-Γυμνάσια-Λύκεια)

 

file icon pdf GP2016_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ και ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 
Περισσότερα Άρθρα...

Σύνδεσμοι