Αρχική Σελίδα EUSO Αποτελέσματα τοπικού διαγωνισμού EUSO 2020

Ολοκληρώθηκε η βαθμολόγηση των πειραματικών δοκιμασιών της πρώτης φάσης της Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας Επιστημών EUSO 2020, που διεξήχθη το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, στο ΕΚΦΕ Πατρών και στο ΕΚΦΕ Αιγίου.

 

Από κάθε ΕΚΦΕ, σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, προκρίνεται για την Πανελλήνια φάση    που θα διεξαχθεί στην Αθήνα  το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 στο ΕΚΦΕ Αγίων Αναργύρων (Πίνδου-Δαβάκη 20, 13561 Άγιοι Ανάργυροι), από μία τριμελής ομάδα.

 

Η ομάδα που προκρίνεται από το ΕΚΦΕ Πατρών είναι, το 7ο ΓΕΛ Πατρών

Η ομάδα που προκρίνεται απο το ΕΚΦΕ Αιγίου είναι, το ΓΕΛ Καλαβρύτων


Τα ΕΚΦΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ του ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ που αφιέρωσαν πολύτιμο προσωπικό χρόνο για την προετοιμασία των μαθητών ΟΛΩΝ των ομάδων που συμμετείχαν είτε στις ενδοσχολικές διεργασίες επιλογής είτε στη διοργάνωση του διαγωνισμού.

 

Επίσης ευχαριστούν τους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ των ΕΚΦΕ για τις πολυήμερες προσπάθειες δοκιμών των πειραματικών δοκιμασιών, συγγραφής των Εργαστηριακών Ασκήσεων κλπ.

Τέλος ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ τους μαθητές ΟΛΩΝ των ομάδων που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και ιδιαίτερα τους μαθητές των ομάδων που διακρίθηκαν, στους οποίους ευχόμαστε καλή συνέχεια στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό!


Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε ενημέρωση

 

Σύνδεσμοι