Αρχική Σελίδα

Οι Επιλεγέντες της Γ? Λυκείoυ για τη β? φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής "Αριστοτέλης" 2018

Ανακοινώνονται τα ονόματα των 51 πρωτευσάντων μαθητών της Γ? Λυκείου κατά την α? φάση του Διαγωνισμού. Εξ αυτών, σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, οι 41 πρώτοι έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στη β? φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής "Αριστοτέλης" 2018 για τη Γ? Λυκείου, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Απριλίου 2018, 09:30-15:30, στους χώρους του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Πανεπιστημιούπολη.

Οι 41 μαθητές αυτοί παρακαλούνται να ενημερώσουν για τη διαθεσιμότητά τους αποστέλλοντας e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. μέχρι και τη Δευτέρα 9/4 στις 13:00. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο αριθμός των 41 υποψήφιων από τους πρώτους, θα υπάρξει ανακοίνωση τη Δευτέρα 9/4 το απόγευμα, οπότε δικαίωμα συμμετοχής αποκτούν οι κατά σειρά επιλαχόντες από τη θέση 42 και έπειτα, για τους οποίους θα ισχύσει η ίδια διαδικασία δήλωσης διαθεσιμότητας μέχρι και την Τετάρτη 11/4. Οι μαθητές που θα συμμετάσχουν στη β? φάση θα λάβουν στα e-mail τους αναλυτικές πληροφορίες για την εξεταστική διαδικασία και χρήσιμο υλικό, καθώς και οδηγίες πρόσβασης στον χώρο της εξέτασης.

10. Γάκης Γεώργιος, του Παναγιώτη και της Αλεξίας-Φωτεινής, 6ο ΓΕΛ Πατρών (εξεταστικό κέντρο: 2ο ΕΠΑΛ Πατρών)

24. Σταματόπουλος Γεώργιος, του Χρήστου και της Μαρίας, Πειραματικό ΓΕΛ Πατρών (εξεταστικό κέντρο: ΓΕΛ Δεμενίκων)

25. Πιερράτος Μιχαηλάγγελος, του Παναγιώτη και της Μελπομένης, 2ο ΓΕΛ Αιγίου (εξεταστικό κέντρο: 1ο Γενικό Λύκειο Αιγίου)

 

Σύνδεσμοι