Αρχική Σελίδα

Σχετικά με τον τοπικό (1η φάση) διαγωνισμό EUSO 2017, σας ενημερώνουμε ότι:

  1. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου για το ΕΚΦΕ Πατρών στο ΣΕΦΕ του 1ου ΓΕΛ Πατρών και για το ΕΚΦΕ Αιγίου στο ΣΕΦΕ του1ου ΓΕΛ Αιγίου.
  2. Οι μαθητές πρέπει να βρίσκονται στα ΣΕΦΕ (Σχολικά Εργαστήρια Φυσικών Επιστημών) των προαναφερόμενων Σχολείων στις 09:30.
  3. Η ταυτοποίησή τους (γέννηση μεταγενέστερη από την 01-01-2000, ονοματεπώνυμο κλπ) θα γίνει με την ταυτότητά τους.
  4. Θα λειτουργήσει κυλικείο
Για τις πειραματικές δοκιμασίες οι μαθητές πρέπει να έχουν:
  1. Στυλό, κομπιουτεράκι (όχι κινητό) για τη συμπλήρωση των ΠΙΝΑΚΩΝ
  2. Χαρακάκι, μολύβι, γόμα για τα γραφήματα
Σε περίπτωση κατά την οποία διαγωνιζόμενος αδυνατεί να συνεχίσει να διαγωνίζεται (αδιαθεσία, κλπ), αυτός δεν θα αντικαθίσταται και η ομάδα του, θα συνεχίσει με τα υπόλοιπα μέλη της.
  • Στη διεύθυνση http://panekfe.gr/euso/docs είναι αναρτημένα τα θέματα των Τοπικών, Πανελλήνιων και Πανευρωπαϊκών διαγωνισμών που διεξήχθησαν για την επιλογή των ομάδων για τις EUSO 2009-2016
Η ομάδα (ή οι ομάδες) μαθητών η οποία (ή οι οποίες) θα συγκεντρώσει/σουν την  μεγαλύτερη  συνολική βαθμολογία, θα συμμετάσχουν στη δεύτερη και τελική φάση του διαγωνισμού στις 28 Ιανουαρίου 2017, στο Ε.Κ.Φ.Ε. Αγίων Αναργύρων (Πίνδου-Δαβάκη 20, 13561 Αγ. Ανάργυροι)
Από κάθε τελικό διαγωνισμό ( Βόρειας και Νότιας Ελλάδος) θα επιλεγούν απο μια τριμελής ομάδα μαθητών που θα συμμετάσχουν στην 15η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών - EUSO 2017 ( http://euso2017.dk/ ), η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Κοπεγχάγη της Δανίας από 7 έως 14 Μαΐου 2017.
Ευχόμαστε σε όλους ΕΠΙΤΥΧΙΑ !
ΕΚΦΕ Αχαΐας

 

Σύνδεσμοι