Αρχική Σελίδα EUSO Τοπικοί διαγωνισμοί EUSO 2016

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ  ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ EUSO 2016

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι τοπικοί διαγωνισμοί επιλογής τριμελών ομάδων των περιοχών ευθύνης των ΕΚΦΕ Πατρών και Αιγίου, στα πλαίσια της πρώτης φάσης για την επιλογή των τριμελών μαθητικών ομάδων, που θα συμμετάσχουν στην «14η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών - European Union Science Olympiad - EUSO 2016», στο Tartu της Εσθονίας, 7 - 14 Μαΐου 2016 (http://euso2016.ee/).

Στους διαγωνισμούς συμμετείχαν οι τριμελείς ομάδες δεκατεσσάρων Γενικών Λυκείων του Νομού Αχαΐας. Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, θα προκριθεί μια ομάδα από το ΕΚΦΕ Αιγίου και δυο ομάδες από το ΕΚΦΕ Πατρών.

Δείτε τις πειραματικές δοκιμασίες και τον τρόπο αξιολόγησης στην τελευταία σελίδα της κάθε δοκιμασίας.

NEO! _ ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ

file icon pdf ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ

file icon pdf ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΧΗΜΕΙΑΣ

file icon pdf ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ

Τα αποτελέσματα θα σταλούν με e-mail στο Σχολείο και σε κάθε μαθητή.

Τα ΕΚΦΕ Αχαΐας συγχαίρουν όλους τους μαθητές που έλαβαν μέρος και ευχαριστούν θερμά όλους τους Συναδέλφους που βοήθησαν στην προετοιμασία των μαθητών, τους συνεργάτες των ΕΚΦΕ που βοήθησαν στην επεξεργασία των θεμάτων και στην προετοιμασία των εργαστηρίων φυσικών επιστημών του 1ου ΓΕΛ Αιγίου και του 1ου ΓΕΛ Πατρών. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους Σχολικούς Συμβούλους ΠΕ04, η συνεργασία των οποίων ήταν απαραίτητη και αποτελεσματική.

Γιώργος Ζησιμόπουλος, Υπεύθυνος ΕΚΦΕ Αιγίου

Νίκος Ξανθόπουλος, Υπεύθυνος ΕΚΦΕ Πατρών

...και του ΧΡΟΝΟΥ !

 

Σύνδεσμοι